вівторок, 24 січня 2017 р.

10-річчя створення Ради старшокласників «Діти сучасності»!

З нагоди ювілею відбулось спільне засідання Ради старшокласників «Діти сучасності» та представників законодавчої та виконавчої влади Тернопільського району.
На свято були запрошені лідери різних років - тих, хто в минулому обіймав посади голови чи заступника нашої самоврядної структури, хто активно долучався до нашої роботи і гідно представляв роботу Ради старшокласників на районному та обласному рівні і ті, що тільки роблять свої перші кроки у лідерському русі.
Молоду творчу еліту району привітали голова Тернопільської районної державної адміністрації Олександр Ігорович Похилий, голова Тернопільської районної Ради Андрій Васильович Галайко, начальник відділу освіти Тернопільської РДА Василь Зеновійович Цаль.
Керівники району вручили подяки найактивнішим лідерам учнівського самоврядування та кураторам.
Такий, можливо, ще маленький ювілей, дав можливість підсумувати нашу роботу, побачити наші успіхи і проблеми, намітити плани на майбутнє, адже ми вчимося один у одного і ростемо разом. Ми всі рівні і цінуємо ідеї та думки кожного. Кожна ідея має право на життя. Навіть сама, здавалося б, безглузда ідея - може виявитися геніальною. Ми навчилися жити за правилом трьох літер «Н» - Немає Нічого Неможливого.
А також лідери шкіл змогли познайомитись з роботою державних службовців органу виконавчої влади, тобто Тернопільської РДА та органу законодавчої влади - Тернопільської районної ради, змогли зустрітися з керівниками різних служб та структурних підрозділів, дізнатись про призначення та функції тієї чи іншої служби, поспілкуватись та поставити запитання про роботу органів влади.
Це стажування дало можливість побачити модель самоврядування вищого рівня, зробити порівняння із структурними підрозділами учнівського самоврядування в школі і зрозуміти важливість виконання покладених обов’язків, відповідно до займаної посади.

Немає коментарів:

Дописати коментар