середу, 20 квітня 2016 р.

КРАЄЗНАВЦІ З ВЕЛИКИХ БІРОК СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ !

22 квітня 2016 року учасники пошукового загону "Вершина" Великобірківського БТШ : Гончар Анастасія, Клачинський Олег, Крамар Святослав, Соколова Юліта разом із керівником Сербою Тарасом Богдановичем взяли участь в обласному зборі переможців та лауреатів районного та обласного етапу історико-географічної експедиції учнівської молоді "Історія міст і сіл України", що проходила в Тернопільському НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст - економічний ліцей №9 ім. Іванни Блажкевич".
Програма збору включала виступи вчених, провідних краєзнавців області, презентації описів-нарисів досліджуваних історико-географічних об’єктів області, туристсько-краєзнавчих маршрутів та екскурсій по рідному краю та за його межами.


В рамках даної експедиції, презентацію дослідницьокї роботи "Історія села Ступки Тернопільського району" представила Гончар Анастасія.
Тези презентації виступів учасників збору будуть опубліковані в обласному інформаційному віснику "Горизонти краєзнавства".
За підсумками обласного етапу нагороди за перемогу в номінації "Описи-нариси" отримали експедиційний загін "Вершина" та керівник загону Серба Тарас Богданович.



Немає коментарів:

Дописати коментар