вівторок, 27 лютого 2018 р.

Цивільний захист. Навчаються керівники закладів позашкільної освіти

27 лютого 2018 року на базі Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді проведено обласний семінар для директорів позашкільних навчальних закладів області на тему "Особливості ведення цивільного захисту в закладі позашкільної освіти".
На виконання плану основних заходів  цивільного захисту освітньої галузі Тернопільської області на 2018 рік, затвердженого наказом управління освіти і науки облдержадміністрації від 09.02.2018 р. № 29 "Про підсумки роботи за 2017 рік та основні завдання ЦЗ в освітній галузі області на 2018 рік" 27 лютого2018 року проведено обласний семінар для директорів позашкільних навчальних закладів області.
В підготовці семінару взяли участь працівники ТОКІППО, НМЦ ЦЗ та БЖД Тернопільської області, управління освіти і науки ОДА, ТОКУ "Відділ соціального розвитку при управлінні освіти і науки ОДА", Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.
На семінарі розглянуто питання планування навчання керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і проведенням заходів з цивільного захисту в освітній галузі, алгоритм організації підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації педагогічних працівників на обласних та міських курсах керівних кадрів та фахівців. Також було обговорено нормативно-правову базу, систему планування, обліку та звітності з питань ЦЗ.
Керівникам закладів позашкільної освіти надано рекомендації з розроблення Інструкції щодо дій персоналу закладу позашкільної освіти при загрозі, або виникненні надзвичайних ситуацій, з проведення евакуаційних заходів  в навчальному закладі.

Немає коментарів:

Дописати коментар