четвер, 19 квітня 2018 р.

Засідання Школи управлінської майстерності для лідерів району

19 квітня на базі Великобірківського БТШ відбулося чергове засідання Ради старшокласників Тернопільського району «Діти сучасності» на тему «Роль учнівського самоврядування у вихованні правової культури учнів». 
З лідерами учнівського самоврядування було проведено тренінг «Булінг у дитячому середовищі, причини, наслідки та шляхи його подолання». У заході взяли участь 14 лідерів освітніх закладів району, які активно та з цікавістю виконували завдання, відповідали на запитання, приміряли на себе різні амплуа у рольових іграх.
Про участь у перших установчих зборах Національної дитячої ради -дорадчого органу при Уповноваженому Президентом України з прав дитини Миколі Кулебі розповіла Соколова Юліта, голова Ради старшокласників.
У цікавий і творчий процес перетворилася зустріч під час створення відеоролика «Протидія булінгу» для передачі естафети в шкільні колективи району та області.
Про досвід участі у "Школа успіху Тернопіль" - безкоштовному триденному освітньому проекті для активних тінейджерів міста Тернополя віком 14-15 років, що відбувся 26-28 березня на базі IT House coworking поділилася Баула Діана-Марія, голова учнівського самоврядування НВК «Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ст-гімназія ім. С.Балея»
А також учасники зібрання поділилися проміжними результатами по реалізації проектів:
-підготовку та зйомку відеоролика органу учнівського самоврядування «Українська Хартія вільної людини» в рамках місячника правової інформації та пропаганди;
-проміжних результатів проекту «Знай наших»; 
- про реалізацію проекту «Квіти матерям захисників України»; 
-про проект «Схід-Захід разом!»";
-про організацію роботи над спільним проектом «Спорт+мистецтво=ідеальна людина»

Немає коментарів:

Дописати коментар