четвер, 20 грудня 2018 р.

Поїздка у Центр реабілітації

В основі всіх наших добрих почуттів, слів і вчинків лежить поняття добра. А щоб добра у світі стало більше, нам самим потрібно бути добрими – говорити хороші слова, добре ставитися до інших, робити добрі справи.
Сьогодні юні посланці миру і добра за дорученням Святого Миколая відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Тернопільської ОДА і відчули себе у ролі волонтерів.
Адже, у кожного вихованця обласного притулку, що на вул. Стрімкій, своя непроста історія, і кожній дитині вкрай бракує батьківської уваги та тепла. Зараз у притулку виховують 25 дітей віком від 3 до 18 років. Хлопці і дівчата потрапили сюди здебільшого через неналежне виконання батьками своїх обов’язків. Відповідно, дуже часто малюки опинялися на вулиці або ж їх від горе-батьків забирали працівники соцслужб і тимчасом передавали у притулок.
Юні волонтери Великобірківського БТШ підготували для діток ігри, конкурси, майстер-клас з виготовлення «Сонечка добра», привезли із собою м’які іграшки, канцтовари, книжечки, розмальовки, засоби гігієни, солодощі, а Юра Потурай спік своє диво-печиво.
Діти легко йшли з нами на контакт, знайомили із своїми братиками і сестричками, тягнулися на руки, хотіли щоб їх обнімали, хвалилися своїми подарунками від Миколая.
Цей день, ці очі, це спілкування учасники міжнародного соціального проекту "Книга добра" запам’ятають на все життя. Нехай тільки добро панує на світі і тоді дитячі очі будуть сяяти щасливими усмішками!







Немає коментарів:

Дописати коментар