вівторок, 18 лютого 2020 р.

Навчальний збір обласної школи управлінської майстерності




18 лютого 2020 року на базі ТОКІППО відбувся навчальний збір обласної школи управлінської майстерності, в якому взяли участь голова Ради старшокласників Тернопільського району "Діти сучасності" Коляса Назар (учень Острівської ЗОШ І-ІІІ ст), Любачівська Тетяна, педагог-організатор Острівської ЗОШ І-ІІІ ст та куратор Ради старшокласників, методист Великобірківського БТШ Урманець О.Д.
Для учасників заходу це засідання було особливим, адже ми стали свідками нагородження кращих педагогів та учнів - переможців обласних конкурсів на кращу розробку уроку на тему «Система духовних і моральних цінностей громадянина на ціннісній моделі УХВЛ» та «Малюнок, вірш, есе, відеоролик крізь призму ціннісних орієнтирів УХВЛ». Приємно, що серед нагороджених є учні Тернопільського району (Мишковицька ЗОШ І-ІІІ ст - вірш, Соборненська ЗОШ І-ІІ ст та Скоморохівська ЗОШ І-ІІ ст - малюнок, Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст - відеоролик) з чим ми щиро вітаємо і радіємо!
Учасників зібрання та переможців конкурсів вітали Любомир Крупа, заступник голови Тернопільськоі обласноі ради, Ольга Хома, начальник управління освіти і науки ОДА, Олександр Петровський, директор ТОКІППО, Володимир Мисик, заступник директора ТОКІППО, Анатолій Крижанівський, директор ТУГ ім. І. Франка, Ігор Ковалик, голова ГО «Гуртом». Говорили про формування в учнівськоі молоді системи ціннісних орієнтацій , які викладені в Украінській Хартіі вільноі людини.
В практичній частині засідання з лідерами було проведено заняття «Основи ефективного лідерства. Особистий розвиток лідера». Учасники зібрання у форматі діалогу, тренінгових вправ з’ясували основні засади сучасної концепції лідерства. Для проактивної молоді дуже важливим є розуміння, що лідерство сьогодні – це перш за все відповідальність, емоційна компетентність та вміння працювати в команді.

1 коментар: