неділя, 3 травня 2020 р.

Вдосконалюємо свої навички англійської мови

Керівники гуртків англійської мови Злонкевич Соломія та "Паперопластики" Лисак Налалія  успішно пройшли курс "Англійська для STEM (наука, техніка, інженерія та математика)" на Prometheus!
ПРО КУРС
Цей курс Університету Пенсильванії створений за підтримки Державного бюро департаменту освіти та культурних зв’язків Сполучених Штатів Америки та Офісу програм вивчення англійської мови та розрахований на неносіїв англійської мови, які прагнуть покращити навички та лексичні знання англійської мови для науки.

Під час опанування курсу ви довідаєтесь про інноваційні сфери наукових пошуків та розширите словниковий запас й одержите нові мовні навички, які потрібні для обміну науковою інформацією у вашій спільноті. У першому розділі ми вивчимо, як переглядати тексти та попрактикуємось із використанням мовних одиниць, які знадобляться під час порівняльних розмов стосовно глобального потепління та змін клімату. У другому розділі ми детально вивчимо хімічні процеси, які залучені до змін клімату, та мовні одиниці, які використовуються для опису причин та наслідків. У третьому розділі ви довідаєтесь про впливи, пов’язані зі змінами клімату та дізнаєтесь, які слова використовуються для опису таких ефектів. Четвертий розділ присвячений вивченню стратегій читання, які допоможуть опановувати наукові знання, потрібні для розуміння деяких нових енергетичних систем. У останньому розділі ви розберетесь у практичних досягненнях нанотехнологій, які допомагають уповільнити кліматичні зміни, а в процесі розвинете власні дослідницькі навички в англійській мові. Додаткові матеріали для читання надаються Newsela – цей ресурс щодня публікує статті на потрібному в цьому курсі рівні знання англійської мови.

Курс надається англійською мовою. Оригінал курсу розміщений на платформі Coursera.
ТРИВАЛІСТЬ КУРСУ 5 тижнів

Немає коментарів:

Дописати коментар