середа, 19 травня 2021 р.

Кубок Тернопільської області зі спортивного туризму

Кубок Тернопільської області зі спортивного туризму

(вид пішохідний туризм)
15 та 16 травня 2021 року у м. Тернопіль відбулись змагання за Кубок Тернопільської області зі спортивного туризму (вид – пішохідний туризм).
15 вересня в суботу змагання відбувались серед юнаків та юніорів на особистих дистанціях «Смуга перешкод І, ІІ та ІІІ класів складності.
Спортсмени-туристи Центру позашкільної освіти досить успішно виступили на цих дистанціях у своїх вікових групах. Далось взнаки довготривала відсутність виступів у змаганнях, спричинена карантином, але вони справились із завданням.
Переможцями Кубку області у своєї вікових категоріях стали Христина Маліновська та Наталія Мацелюх. За крок до перемоги зупинились ще три учасники нашої команди – це Тетяна Миколаїшин, Віталій Павло та Віталій Баула.
Досить успішним став виступ учениці четвертого класу Вікторії Мацелюх, наймолодшої учасниці змагань, яка у віковій групі 2009-2011років виборола четверте місце, що є значним успіхом юної туристки.
16 травня змагання за Кубок області проходили серед дорослих. Тут на особистій дистанції ІІІ класу складності «Смуга перешкод» колишній вихованець нашого закладу Святослав Крамар, виступаючи за команду ТСК «Вершина» виборов перемогу в Кубку області.
Вітаю своїх спортсменів із успішним виступом в змаганнях
Бажаю усім – не зупинятись на досягнутому… Для вас – це тільки початок…


Немає коментарів:

Дописати коментар