пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Посвята в педагоги-позашкільники

Блаженний день, коли зробив ти вибір
Служінню дітям присвятить себе:
Нагодувати їх духовним хлібом,
Зерно в душі посіяти святе...

Педагог, вчитель, вихователь…Самовіддана, духовно багата особистість, покликання якої допомагати пізнавати світ, прищеплювати любов до знань, віддаючи серце і душу своїм вихованцям.

Античні мудреці говорили: «Хочеш розвивати державу – виховуй молодь». Багато в чому успіх і результати навчального закладу залежать від роботи з молодими спеціалістами. Майже щороку колектив омолоджується, до нас приходить молоде педагогічне покоління, поповнюючи плеяду освітян Великобірківського БТШ. 

Напередодні Дня працівника освіти у закладі проведено «Посвяту в педагоги-позашкільники». У даному заході взяли участь молоді керівники гуртків Радецька Ю.І. та Капелусь О.Б., педагоги та активні гуртківці БТШ. Вміння орієнтуватись у ситуаціях, знаходити швидке і несподіване рішення, талант і креативність молоді педагоги продемонстрували в інтелектуальній квест-грі «Країна БТШанія».

Дивлячись у ці обличчя, які сяяли посмішками і щастям, хочеться побажати, щоб ця позитивна енергія залишалася з молоддю протягом усього життя, щоб своїми успіхами прославляли наш заклад.

Немає коментарів:

Дописати коментар