пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

Екскурсія в музей ексклюзивних автомобілів "РЕТРО-КОРТЕЖ"

16 вересня 2016 для гуртківців Великобірківського БТШ відбулася найочікуваніша подія – поїздка шкільним автобусом на екскурсію в музей ексклюзивних автомобілів "РЕТРО-КОРТЕЖ", де мали можливість ще й оглянути експозиції музею сучасного військового обладнання, та виставку світлин соціального мультимедійного проекту "ПЕРЕМОЖЦІ".
Радості дітей не було меж, адже вони змогли детально ознайомитися, доторкнутися, сфотографуватися з елітними автомобілями, мотоциклами, бойовою розвідувальною машиною та чудернацькими машинами, зробленими з металевих відходів. Скільки любові, натхнення і сил було покладено для створення такої великої колекції техніки! Починаючи з маленьких іграшкових моделей, дитяча зацікавленість переросла у хобі! Саме завдяки власнику даного автосалону Тарасу Демкурі, юні техніки змогли побачити живу історію автомобілебудування.
Зацікавила дітей і експозиція музею, присвячена військовому обладнанню, яке використовується під час ведення бойових дій на сході нашої країни. Адже ці речі - із передової, речі, отримані від учасників АТО, від волонтерів, військових капеланів.
Гуртківці із захопленням слухали розповідь Наталії Волощук, голови громадського об'єднання "Туристична асоціація Тернопілля", яка провела нам екскурсію музеєм, про героїв проекту «Переможці», людей які втратили кінцівки, але не втратили сили духу: Віктора Кардаша, Сергія Шовкового, Назара Барилко, Василя Пелиша, Оксану Нежальську... У кожного своя історія. Але всі вони -ПЕРЕМОЖЦІ! Ці люди викликають величезну повагу.
Цей проект, автором і куратором якого є відома телеведуча, волонтер Соломія Вітвіцька, - це 18 дивовижних історій героїв незалежної України. Тернопіль - восьме місто, у якому представлено світлини, які нікого не можуть залишити байдужими.









Немає коментарів:

Дописати коментар