вівторок, 11 квітня 2017 р.

Районна виставка-конкурс робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

Ми живемо у вік технічного прогресу. Техніка все глибше впроваджується в життя людини, її побут. Різноманітні технічні і наукові винаходи, що полегшують наше життя, роблять його цікавішим, належать дорослим людям. Проте, є діти, які теж не байдужі до техніки. Заняття технічним моделюванням розвивають технічне мислення, конструкторські здібності, збагачують світогляд, активізують пізнавальну діяльність. Діти оволодівають необхідними в житті елементарними прийомами ручної праці з різноманітними матеріалами та інструментами.
11 квітня 2017 року на базі Великобірківського будинку творчості школяра проводилась щорічна районна виставка-конкурс робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання
На виставку-конкурс було подано 17 робіт вихованців позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Тернопільського району.
Переможці визначилися в 8 розділах: «Найпростіші автомоделі», «Найпростіші авіамоделі та ракетомоделі», «Найпростіші судномоделі», «Найпростіші механічні ігри та іграшки, машини та механізми», «Ігри, іграшки та атракціони з використанням елементів електротехніки», «Паперове моделювання і Paper Craft», «Вироби в техніці оригамі та паперопластики», «Макети будівель».
Найкращі результати показали вихованці гуртків БТШ: «Паперопластика» (керівники Лисак Наталя Андріївна ), «Початкове технічне моделювання» (керівник Урманець Ольга Дмитрівна), «Юні квітникарі-аранжувальники» (керівник Потурай Наталя Володимирівна)
Представлені експонати виставки показали творчі здібності юних майстрів, їх кмітливість, конструкторські здібності, винахідливість, просторове і логічне мислення, уяву, фантазію. Для створення робіт приклалось чимало зусиль, фантазії і майстерності.
Компетентне журі виставки-конкурсу справедливо оцінили вироби дітей, відмітило кращі роботи і відібрало експонати для гідного представлення Тернопільського району на обласній виставці творчих робіт з початкового технічного моделювання, що відбудеться 19-21 квітня 2017 року на базі Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар