пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Стежка випробовувань

1 червня2017 року на території Великобірківського будинку творчості школяра вихованці туристичних гуртків проводили творчий звіт роботи гуртків за минулий навчальний рік. Зокрема була проведена підсумкова Туристсько-спортивна грі-змагання “Стежка випробовувань”.
Цей захід був приурочений Дню захисту дітей.
 

Гуртківці були поділені на групи окремо юнаки і дівчата, а також і по віку учасників. Поряд із вже досвідченими туристами-розрядниками змагались початківці, які вже у 2017 році добре показали себе у кількох змаганнях.
 

Протягом 30 хвилин учасники гри повинні були по вибору подолати етапи стежки випробовувань: «повзунці», «простенький етап», «мавпи», орієнтувальник-екстремал», «ходулі», «ліани», «метелик», «лассо», «парні повзунці» використовуючи свої навики, здобуті в гуртку: силу, витривалість, техніку роботи на перешкодах, тактичне мислення тощо.




Групи змагались окремо. В кожній із груп визначено кращих, тих, хто продемонстрував не тільки фізичну силу і техніку, але і зумів зорієнтуватись в ситуації і набрати найбільшу кількість балів.
 

Кращими серед старших юнаків стали:
Крамар Святослав – І місце
Боєчко Олександр – ІІ місце
Клачинський Андрій – ІІІ місце
 

серед юнаків середнього віку стали:
Глухан Максим – І місце
Кіндзерський Максим – ІІ місце
Чубко Денис – ІІІ місце
 

серед молодших юнаків:
Попко Дмитро – І місце
Дручок Олексій – ІІ місце
Попко Матвій – ІІІ місце
 

Кращими в змаганні дівчат стали:
Соколова Юліта – І місце
Клачинська Надія – ІІ місце
Боєчко Лінда – ІІІ місце


Немає коментарів:

Дописати коментар