четвер, 8 червня 2017 р.

Екскурсія у Вишневецький палац

По дорозі додому ми завітали у Вишнівецький палац XVIII століття, який називають Версаль на Тернопіллі. Відоме воно тим, що саме тут було родинне гніздо магнатів Вишневецьких. Звідси й походить легендарний засновник Запорізької Січі Дмитро Вишневецький (Байда).
Королівська розкіш палацу заворожила наших маленьких подорожуючих, колекція картин визначних майстрів пензля доби Середньовіччя справила неабияке враження, а особливо, діти з цікавістю розглядали шикарні меблі та знайомилися із їхніми секретами та майстерністю виконання.
Крім знайомства з історичними спорудами, нам вдалося заглянути за лаштунки підготовки до відкриття нового стадіону у Вишнівці, спробувати нові споруди дитячого майданчика на ньому та підготовку флеш-мобу.
Діти поверталися додому задоволені та щасливі, адже не зважаючи на побоювання, погода нам сприяла відвідати всі заплановані об’єкти, ми налагодили співпрацю з позашкільниками Кременця, а ще нам вдалося здійснити обіцянку - нагородити найкращих, найактивніших, найуспішніших вихованців екскурсійною поїздкою!
Тепер можна із впевненістю сказати НАВЧАЛЬНИЙ РІК ЗАКІНЧИВСЯ!
ВСІМ ГАРНОГО ЛІТНЬОГО ВІДПОЧИНКУ!



Немає коментарів:

Дописати коментар