середу, 6 грудня 2017 р.

Лицарі БТШ



Українська Арміє,
Тебе сьогодні славимо,
Здоров’я й днів безхмарних
Захисникам бажаємо!
Саме такими словами звертаються юні техніки  у відео зверненні до військовослужбовців, які сьогодні  виявляють глибoкий патріoтизм, стійкість, витримку й відпoвідальність, рoблять усе мoжливе для зміцнення oбoрoнoздатнoсті нашoї держави.
Віримо, що навіть у найскладніших умoвах ви залишитеся вірними присязі, спрямуєте всі свoї сили й прoфесійну майстерність на підтримання висoкoї бoйoвoї гoтoвнoсті, дисципліни та oрганізoванoсті.

А Великобірківському БТШ ми сьогодні, відзначаючи День Збройних Сил України у провели пізнавально-розважальну програму "Лицарі БТШ".
Під час заходу вихованці ознайомилися з історією Збройних Сил України, родами військ, професіями,  про мужніх воїнів-вихідців Великих Бірок, які бережуть кордони держави та не зрадили присязі.
Під час конкурсної програми гуртківцям запропонували пройти всі випробування військової служби, де перевірили їхню готовність стати генералами.
Діти показали свої вміння з ораторського мистецтва у конкурсі "Генеральський голос",  закріпили свої знання про професії на війні і роди військ, виконавши практичне завдання, дізналися детально про будову танка та провели справжній танковий бій, відповівши на запитання вікторини.
За результатами турніру учасникам присвоєно звання: Сухопутні війська – «Генерали-полковники», Повітряні сили - "Генерали-лейтенанти", Військо-морські сили -«Генерали-майори» та вручено відповідні пагони 


Немає коментарів:

Дописати коментар