неділю, 24 грудня 2017 р.

Віддалена школа STEM-освіти у гуртку "РОБОЗНАЦІ

«Робознавці» - проектування Lego роботів!
Робототехніка, конструювання та програмування – це одні з пріоритетних напрямків розвитку у сучасному світі. Саме з цими галузями будуть пов’язані професії майбутнього.
Існує дуже мало привабливих освітніх середовищ, що надихають майбутнє покоління до новаторства через науку, технологію, математику і заохочують дітей думати творчо, застосовувати свої навички для вирішення проблем реального світу. Прикладом такого інноваційного підходу до навчання й опанування нових знань є робота у гуртках робототехніки.Навчання ґрунтується на практичній діяльності учнів. Результатом роботи гуртківців при вивченні кожної теми є проект, який створений індивідуально або в групі.
24 грудня 2017 р. вихованці гуртка «Початкове технічне моделювання» Великобірківського БТШ проводити заняття у віддаленій школі STEM-освіти на базі «Станції юних техніків» м. Тернополя. Завітавши у гурток «Робознавці», юні техніки познайомились з учасниками команди та їхніми керівниками-тренерами Підлатюк Ольгою Михайлівною та Чубатим Андрієм Валерійовичем, дізналися про різновиди роботів, їх призначення, побачили як втілюється проект «Людина і вода» на практиці, і, звичайно ж, попробували себе в якості роботехніків, створивши в команді рухомі моделі спортивних машинок за допомогою набору Lego MINDSTORMS Education EV3.
Дякуємо колективу КЗ ТМР «Станція юних техніків» за організацію дружньої, теплої і творчої зустрічі!
Нехай ця співпраця буде стимулом для дітей цікаво і практично вивчати точні науки за допомогою конструювання та програмування справжніх роботів!


Немає коментарів:

Дописати коментар