вівторок, 10 липня 2018 р.

ДЕНЬ РОДИНИ

Справжнє свято дитинства, творчості і таланту відбулося 10 липня 2018 р у Великих Бірках.
Цього дня у гостинному залі «Мрія» з ініціативи відділу молоді і спорту Тернопільської РДА та Великобірківського БТШ відбулися урочистості з нагоди Українського Дня родини, що відзначається 8 липня.
На родинне свято «Щаслива родина- міцна Україна!» запросили особливі сім’ї, де ніколи не згасає родинне тепло, де ангел-хранитель весело милується їх сімейною злагодою, радістю, щастям. Це сім’ї, де виховується троє і більше дітей, тобто ті, які мають статус багатодітних. 
Багатодітна родина – це дружня родина, багата талантами та неймовірною енергетикою, в цьому ми ще раз переколися. Адже, кожна сім’я продемонструвала свої таланти та ділилася вмінням творити дива. Присутні спостерігали за цілим різнобарв’ям талантів, а це пісні, хореографічні етюди, читання віршів, здобутки у спорті та туризмі, складання механічних головоломок Кубиків Рубиків, рукотворні вироби декоративно-ужиткового мистецтва.
У великому родинному колі і діти і батьки з радістю брали участь у конкурсах та іграх, а на завершення для присутніх був організований солодкий стіл та вручено нагороди за перемоги у різних номінаціях.
Тож хай родинні вогнища ваших талановитих багатодітних родин повік не згасають. Злагоди, щастя вам, добробуту, всеохоплюючої любові і всіх благ. Нехай здійсняться всі ваші сонячні мрії. Хай радісним щебетом щебечуть ваші діти і світ щасливий іде їм назустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар