пʼятницю, 20 липня 2018 р.

ЮНІ ТЕХНІКИ- ПЕРЕМОЖЦІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РІВНЯ!

У червні місяці ц.р. Українським державним центром позашкільної освіти було проведено оцінку експонатів представлених на Всеукраїнську виставку-конкурс робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. На конкурс було подано 316 робіт із 23 областей України та м.Києва. 
За підсумками Всеукраїнської виставки-конкурсу та на підставі рішення журі ( наказ УДЦПО від 29.06.2018 р. № 06-17) гуртківці Великобірківського будинку творчості школяра стали переможцями та будуть нагородженні відповідними дипломами, а саме:

- Дипломом за І місце - Фостик Катерина, Артемович Матвій, Пласконіс Каріна, Садівник Вадим, вихованці гуртка «Паперопластика» за роботу «Талісман 2018 року», керівник Лисак Н.А.;

 
- Дипломом за ІІ місце - Гержов Володимир, Гричишин Микола, вихованці гуртка «Виготовлення сувенірів», за роботу «Мотоцикл», керівник Новікова Н.М.;



- Дипломом за ІІІ місце Гайдукевич Валентина, Злонкевич Юстина, Миколаїшин Соломія, вихованки гуртка «Початкове технічне моделювання», за роботу «Вітрильник «Щастя», керівник Урманець О.Д.

Бажаємо вихованцям гуртків та їх керівникам креативних ідей та нових перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар