пʼятниця, 14 вересня 2018 р.

Змагання серед працівників освіти з видів спортивного туризму – пішохідного, водного та велосипедного туризму

14 вересня 2018 року поблизу селища Великі Бірки проводились змагання серед працівників освіти з видів спортивного туризму – пішохідного, водного та велосипедного туризму.
Даний захід відбувся завдяки активній підтримці Тернопільської районної організації профспілки працівників освіти і науки, а також відділу освіти Тернопільської РДА.
Такі змагання в районі не проводились більше двадцяти років, хоча команда району вже шість років поспіль є призером обласних змагань, а в 2016 та 2017 роках вибороли звання Чемпіона Тернопільської області.
Кожен із учасників змагань мав змогу спробувати свої сили в особистих дистанціях з командним заліком на дистанціях велосипедного туризму («крос» та «тріал»), водного туризму на каяках одиночках (дистанції «спринт» та «слалом»), та пішохідного туризму на дистанціях «особиста смуга перешкод» та «командна смуга перешкод».
Найкращим на дистанції «велосипедний крос» став Дмитро Піговський (Великобірківський БТШ), а на дистанції «тріал» – Андрій Чернецький (Почапинська ЗОШ), на водних дистанціях «спринт» та «слалом» перемогу здобув Микола Кітчак (Лозівська ЗОШ), на особистій дистанції «смуга перешкод» кращими стали серед жінок – Юлія Радецька (Великобірківська ЗОШ-гімназія), а серед чоловіків – Тарас Серба (Великобірківський БТШ). На командній дистанції «Смуга перешкод» кращою стала збірна Тернопільського району.
А в загальному заліку з видів спортивного туризму (пішохідний, велосипедний, водний) перемогу здобула команда Тернопільського району, сформована з педагогів, які не входять до складу територіальних громад району.
Дані змагання стали хорошою підготовкою для учасників збірної команди вчителів району перед їх участю в традиційному, вже ХLVІІІ Кубку з видів спортивного туризму (пішохідний, велосипедний, водний) серед працівників освіти і науки Тернопільщини, що проходитиме з 20 по 22 вересня 2018 року на околиці с. Струсів, Теребовлянського району.


Немає коментарів:

Дописати коментар