субота, 22 вересня 2018 р.

ХLVІІІ Кубок з видів спортивного туризму (пішохідний, велосипедний, водний) серед працівників освіти і науки Тернопільщини, присвячений Міжнародному дню миру

                                        
З 20 по 22 вересня 2018 року поблизу села Струсів, Теребовлянського району проходив освітяни Тернопільського району приймали участь в традиційному ХLVІІІ Кубку з видів спортивного туризму (пішохідний, велосипедний, водний) серед працівників освіти і науки Тернопільщини, присвячений Міжнародному дню миру 
Представники Великобірківського будинку творчості школяра представляли збірну команду району у виді пішохідний туризм.
Команду «пішохідників» Злонкевич Соломія, Серба Тарас, Піговський Дмитро та Радецька Юлія (Великобірківська ЗОШ-гімназія). Допомагали в проведенні тренувань команди та організації суддівства – Гоч Андрій (запасний учасник, Соборненська ЗОШ) та Капелусь Оксана (Великобірківський БТШ).
Цьогорічні змагання були для нас особливими і відповідальними, адже команда району вже шість років поспіль є призером обласних змагань, а в 2016 та 2017 роках вибороли звання Чемпіона Тернопільської області.
В 2018 році доводилось вкотре доказати своє звання Чемпіонів, а втримати його завжди важче, ніж вибороти вперше…
Змагання відбувались на дистанціях «туристський тріатлон» та «командна смуга перешкод» в межах лісового урочища Тернопільський ліс поблизу села Струсів.
В перший день на пішохідній частині дистанції «туристський тріатлон» спортсменам-туристам необхідно було піднятись крутим схилом, подолати навісну переправу над крутим урвищем, здійснювати спуск крутим схилом, та додатково здійснити переноску «потерпілого». Із цим завданням нам вдалось успішно стравитись і «заробити» великий запас часу для колег по команді, які потім змагались на велосипедній (велокрос) та водній частині (спринт) туристського триатлону. В пішохідній частині ми вибороли перемогу, та за сумою трьох видів стали першими в туристському тріатлоні.
В другий день команда змагалась на дистанції «Командна смуга перешкод» – це коротка дистанція на складному рельєфі із семи етапів, які необхідно було пройти, користуючись своїми мотузками. Цей день теж став успішним для команди району, яка тут також виборола перемогу
За результатами виступів на двох дистанціях ми вибороли І місце у виді «пішохідний туризм» і підтвердили звання Чемпіона Тернопільської області серед педагогічних працівників 2018 року!
Вітаю всіх спортсменів нашої команди! Ми зробили все, що змогли, незважаючи ні на які обставини! Кожен з вас доклав частку своєї праці для загальної перемоги.
P.S. Проведені 14 вересня 2018 року змагання серед працівників освіти Тернопільського району з видів спортивного туризму – не пройшли даремно, а стали хорошою підготовкою для всіх… Так що – думаємо на майбутнє…


Немає коментарів:

Дописати коментар