вівторок, 4 серпня 2020 р.

Нагороди від Всеукраїнської медіаплатформи Youth MediaLab

"Моє місто WOW"! Саме у цьому інтернет-конкурсі Всеукраїнської медіаплатформи Youth MediaLab, який відбувся у березні місяці 2020р., вихованці медіагуртка "Чарівники" Великобірківського будинку творчості школяра стали СРІБНИМИ ПРИЗЕРАМИ!
Талановиті гуртківці у своєму фільмі за 2 хвилини 50 секунд змогли розповісти, чому наше селище найкраще, приурочивши 610-річниці першої писемної згадки про поселення, і здобули рекордну кількість переглядів – більше 14000 та 2298 голосів!
Нещодавно надійшли такі довгоочікувані нагороди:
- Набір брендованої сувенірної продукції Youth MediaLab та Ukraine Now;
- Слеп браслети Youth MediaLab;
- Брелки-карабіни Youth MediaLab;
- Значки Ukraine Now;
- Екосумки Ukraine Now;
- Наліпки Ukraine Now.
Після довгого карантину, нарешті, сьогодні юні медійники зустрілись у творчому колі на подвір’ї позашкільного закладу: згадали творчі миттєвості, онлайн-голосування, до якого було долучено дуже широке коло людей та отримали заслужені подарунки.
Чудовим сюрпризом-подарунком для присутніх став смачнющий і творчо прикрашений торт у вигляді призової цифри "2" від Злонкевич Юстинки!
Пишаємося нашими вихованцями, висловлюємо вдячність всім, хто підтримав відеоролик своїми голосами, і вже готові до втілення нових цікавих проектів!
А поки що пропонуємо ще раз переглянути наше відео https://yml.com.ua/contest/contest-moemistowow/results


Немає коментарів:

Дописати коментар