неділя, 12 травня 2019 р.

ХLІХ Чемпіонат області зі спортивного туризму серед юнаків з виду пішохідний туризм

             
З 8 по 11 травня 2019 року поблизу села Чернихівці Збаразького району проходив ХLІХ Чемпіонат області зі спортивного туризму серед юнаків з виду пішохідний туризм за програмою ХХІІІ Спортивних ігор школярів Тернопільщини 2019 року.
Тернопільський район на цих змагання представляла команда Великобірківського будинку творчості школяра в складі: Баула Діана-Марія, Боєчко Олександр, Глухан Максим, Клачинський Андрій, Клачинська Надія, Кіндзерський Максим, Чубко Денис. та суддя від команди – Крамар Святослав
Змагання відбувались на трьох дистанціях в межах лісового урочища Франчиха.
В перші два дні змагання проходили на дистанції «Смуга перешкод (командна)» та «Смуга перешкод (команди двійки)». Команда показала непогану підготовку, але це дозволило їй тільки вибороти четверті місця.
В останній змагальний день ми змагались на дистанції «Крос-похід» протяжністю сім кілометрів, включала в себе складні етапи орієнтування на місцевості, подолання складних скельних спусків, підйомів, навісних переправ. Для успішного завершення змагань і завоювання медалей загального заліку нам потрібно було займати перше місце. Але в інших команд були такі ж завдання… Після чотирьох виснажливих годин проходження дистанції наша команда виборола ІІ місце, всі учасники виконали перший дорослий розряд зі спортивного туризму.
За результатами виступів на всіх дистанціях ми посіли четверте місце. Звичайно ж, після звання Чемпіона Тернопільської області серед юнаків 2018 року – це два кроки назад, але це і нові завдання для роботи на майбутнє!
Вітаю всіх спортсменів моєї команди! Ви зробили все, що змогли!
Потрібно уміти не тільки ставати чемпіонами, але уміти виборювати перемоги у майбутньому, і кожен програш – це велика наука….
Основне, що ви всі зрозуміли – у цьому житті немає нічого неможливого, треба тільки поставити собі мету і працювати над її здійсненням…
Бажаю всім продовжувати займатись улюбленим видом спорту – після важкої праці завжди буде нагорода!

Немає коментарів:

Дописати коментар