пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

Місячник обміну досвідом "Інтеграція"

У гуртку "ПТМ" проведено інтелектуальну гру "КОЛЕСО ФОРТУНИ" , в рамках підсумкового інтегрованого заняття з елементами вивчення англійської мови.
Під час заняття діти змогли повторити і підсумувати в комплексі знання про транспорт, зокрема, про сухопутний . За допомогою машини часу узагальнили знання про історію автомобілебудування, ще раз відтворили в своїй пам’яті, шляхом відгадування загадок, знання про види автомобільного транспорту, професії людей, що працюють на транспорті; зробили порівняльний аналіз назв автомоделей на українській та англійській мові, закріпили знання з англійської мови по темі «Транспорт».
Кульмінацією заходу стала гра "Колесо фортуни", адже кількість набраних балів залежала саме від Фортуни, богині удачі, та від правильно даних відповідей на запитання з галузі техніки та атомобілебудування. Кожне завдання мало свою ціну, залежно від категорії складності .
Якщо на "Золотому колесі" випадала буква Б – це означало, що хоч бали згоріли, сумувати ми не дали і запропонували взяти участь у грі-змаганнях; / + /плюс/ - діти змогли розширити свої знання про транспорт на англійській мові; 0 - хід перейшов до наступного учасника, а «Приз» - проводилась практична робота з виготовлення аплікації «Автомобільний транспорт»
Треба сказати, що кожен учасник впорався добре із своїми завданнями і Фортуна нікого не обминула: всі отримали заслужені грамоти та призи, а також поштовх і мотивацію до участі у районних змаганнях з ПТМ, що відбудуться 10 березня 2016 на базі Великобірківського БТШ , а ще : розвивати технічне і логічне мислення, терпіння, пам’ять, просторову уяву, посидючість; виховувати любов до техніки та потребу у технічних знаннях.

Немає коментарів:

Дописати коментар