четвер, 25 лютого 2016 р.

Місячник обміну досвідом "Інтеграція"

25.02.2016 р у гуртку "Паперопластика" відбулося інтегроване заняття на тему: "Виготовлення українського віночка з польовими квітами в техніці об'ємна аплікація" із залученням вихованців гуртка "Юні квітникарі-аранжувальники".
Дане заняття пройшло дуже цікаво і пізнавально для дітей, адже ми поринули у історію появи українських віночків, їх різновидів, вивчили символічне значення квітів, кольорів стрічок.
На заняття завітали діти-квіточки: сонях, волошка, ромашка, мак, барвінок. Кожна квіточка загадувала діткам загадки, розказувала про себе легенду, про свої лікарські властивості...

Під час хвилинки-цікавинки гуртківці поділившись на три команди: "Мак", "Ромашка" та "Волошка" грали у рухливу гру "Збери квіточку", метою якої було якнайшвидше віднайти пелюсточки і зібрати квіточку- символ своєї команди. 
У результаті практичної роботи у кожного з гуртківців вийшов пишний, різнобарвний віночок.
За старанну роботу та активність на занятті, гуртківці були нагороджені медалями із рук дівчаток-квіточок, які їм найбільше сподобались.
Діти отримали масу позитивних емоцій, багато цікавої інформації, а найголовніше - вони пишаються виготовленим власноруч віночком.

Немає коментарів:

Дописати коментар