четвер, 18 лютого 2016 р.

Флеш-моб "Вони тримають небеса"


Революція Гідності – так сьогодні називаємо ми ті криваві події, які назавжди залишили слід у серці кожного українця. Масові арешти, катування, каліцтва, залякування протестуючих і, нарешті, смерть 106 героїв Небесної сотні, 1582 постраждалих і 166 зниклих безвісти і це ще не останні цифри – ціна за волю і незалежність України. Найкривавішими були 18-20 лютого 2014 року.
20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Євромайдану, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
У Великобірківському будинку творчості школяра проведено флеш-моб "Вони тримають небеса", в якому взяли участь лідери учнівського самоврядування із 21 школи Тернопільського району, вихованці позашкільного закладу та гуртка "Джура" НВК "Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ст-гімназія" ім. С.Балея" .
  Флеш мобу передував майстер-клас з виготовлення паперових ангелів, що уособлюють душі героїв, що відійшли у вічність. Саме ВОЇНАМ СВІТЛА були присвячені молитва, вірші та пісні... 
Небесна сотня! відійшла у вічність. 
Героям слава не пусті слова –
і пам’ятником хай вам стане 
нова країна! –сильна!.. та міцна.! 
Слава Україні!
Більше фото в альбомі https://www.facebook.com/media/set/…

Немає коментарів:

Дописати коментар