понеділок, 21 листопада 2016 р.

Екскурсія у творчу майстерню «ГЗИМС»

Екскурсії на виробництво - що може бути більш захоплююче для школярів, які щодня намагаються зрозуміти, як влаштований цей великий світ.
Сьогодні для вихованців гуртка «ПТМ» гостинно відкрила двері ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ «ГЗИМС», що у Великих Бірках .
Маценьків Ольга Іванівна люб’язно надала можливість спостерігати процес створення ексклюзивних виробів з різних порід натуральної деревини.
Екскурсію виробничими цехами творчої майстерні провів досвідчений майстер своєї справи Карпець Володимир. Він детально розповів про кожну операцію обробки деревини і їхню послідовність аж до виготовлення готового виробу .
Діти мали можливість побачити і дізнатися про призначення різних видів станків, таких як фугувальний, рейсмус, форматно-розкрійний, довбальний, фрезерний , а також різний ручний інструмент.
Під час знайомства з колективом творчої майстерні ми дізналися, що тут працює учасник АТО - Гаєвський Сергій. Сьогодні, коли країна відзначає День Гідності і Свободи, нам вдалося поспілкуватися з бійцем добровольчого батальйону «Донбас» про його бойові будні та період реабілітації у національно-патріотичному таборі на Шумщині. А ще про людську Гідність та Свободу - наші наріжні цінності, заради яких живе українська нація, заради яких патріоти не шкодують життя.
На завершення зустрічі ми побажали усім піднесеного і рішучого настрою, процвітання та злагоди, а нам подарували фанерні відрізки, щоб ми вчилися столярного мистецтва на гуртку та ще й пригостили солодощами.
Під час екскурсії кожен з дітей знайшов для себе щось цікаве та незвичайне, а ще й поштовх до самовдосконалення.

Немає коментарів:

Дописати коментар