четвер, 9 лютого 2017 р.

Потрібно берегти природу

А в будинку творчості школяра ми знову навчаємося новому граючись! 7 лютого в нашому закладі було проведено Екологічну квест-гру «Потрібно берегти природу».
БТШата переглянули презентацію про природу та вплив на неї людини. Після цього розділившись на 4 команди вирушили у шлях подолання перешкод-завдань, щоб отримати ключі-слова і по закінченні скласти звернення до людей.
На станції "Геометричній" довелося складати фігури тварин граючи у танграм. На станції "Інтелектуальній" - розгадувати ребуси. На станції "Мудрості" - шукати слова та складати їх у фрази. На станції "Природничій" - шукати загублені закінчення прислівїв та приказок про природу. На станції "Пташиний світ" - складати пазли, а на станції "Рухливій" - стрибаючи на скакалці називати тварин та рослини.
Заключна "Казкова" станція зібрала усі команди разом. Діти склали основну фразу заходу, та розмальовували розмальовки, з яких створили чудовий природоохоронний плакат. Не обійшлося і без нагородження медальками за активну участь.
Отож, «БЕРЕЖІМО РІКИ, БЕРЕЖІМО ГОРИ, ЯК МАТУСЮ РІДНУ, БЕРЕЖІТЬ ПРИРОДУ!»



Немає коментарів:

Дописати коментар