пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

Come back show

Чудовий настрій, незабутні спогади, море емоцій та вражень подарували випускники Великобірківського будинку творчості під час «СОМЕ ВАСК SHOW», що відбулося 3 лютого 2017 року.
Свою відданість позашкільному закладу, творчу ініціативу та високу акторську майстерність проявили Ольга Дремух, Анастасія Лісовська, Ірина Сидяга, Анастасія Бойко, Дмитро Бутковський, Андрій Демчук, Олег Висоцький, Віталій Клчинський, Ігор Кутень, Ігор Урманець, Святослав Бутковський, які за допомогою гумористичних сценок, музичних мініатюр та композицій змогли перенести нас на той острівець дитинства країни БТШанії, в якому звучить весела і безтурботна мелодія, трепетна та ніжна, рідна та неповторна.
А ще у своїх виступах сьогоднішня молодь своїми дотепними жартами зачепила дуже багато соціальних сфер нашого життя, що ще раз підкреслює їхню громадянську позицію і бажання змінити країну на краще. А саме сценки:

-   "Візитка в стилі реп"
  "Випадок в міліції"
 - "Випадок в таксі"
-  "Покупки" 
- "Гуцульська школа"
-   "Навчання у ВНЗ "
- " Випадок в пологовому"
 - "Фокус-покус"
- "Зірки естради -Потап і Настя"
-  Оля Полякова " Шльопки"
-  фінальна пісня 
Приємно усвідомлювати, що наші «БТШата» вже виросли, і їхній політ в доросле життя став впевненішим, і крила вже достатньо зміцніли.
Дякуємо вам, що ви в нас такі є! Успіху вам, творчих звершень!
Бажаємо реалізувати на повну свій потенціал у обраній вами професії, а вміння і навички отримані в БТШ нехай будуть вашим козирем у життєвих буднях!


Немає коментарів:

Дописати коментар