середу, 13 червня 2018 р.

Спортивно-туристська гра-змагання "Стежка випробовувань"

                                        

13 червня 2018 року у Великобірківському БТШ спільно із відділом молоді і спорту Тернопільської райдержадміністрації проведено спортивно – туристську гру-змагання «Стежка випробовувань». Цей захід приурочений Олімпійському дню в Україні, який відзначатиметься 24 червня.
На спеціально підготовленому полігоні, поблизу будинку творчості школяра, було обладнано етапи «Стежки випробовувань» із різноманітними перешкодами, завданнями, які учасники гри повинні подолати протягом 30 хвилин.
Допомагали в проведенні гри, в якості суддів, – керівники гуртків будинку творчості та старші гуртківці-туристи.
Всі учасники змагання було поділено на вікові групи, що дало їм змогу змагатись із рівними собі за силами та віком.
Юні спортсмени 4-7 класів проходили цікаві етапи «Стежки випробувань» – «Сова», «Метелик», «Ліани», «Маятник», «Мавпи», «Павутина», «Попади в ціль», «Ходулі».
Учасники самі обирали випробування, яке вони були в змозі подолати, на яких вони зможуть виступити сильніше, на яких слабше, а які взагалі пропускати і не брати участь. У цьому і полягає їхня смикалка, тактичне мислення, вміння зорієнтуватись в даній ситуації і стати переможцем.
А перемогу в кожній віковій групі отримав той, хто по закінченні 30 хвилин набрав найбільшу кількість балів за роботу на різних етапах випробувань.
По закінченні змагання всі переможці та учасники змагань були нагороджені грамотами та призами, які надав відділ молоді та спорту Тернопільської райдержадміністрації, а на закінчення свята начальник відділу молоді та спорту – Ганна Миколаївна Галич, побажала всім учасникам здобувати перемоги не тільки на змаганнях, але і в житті.


Немає коментарів:

Дописати коментар