понеділок, 25 березня 2019 р.


                                               
25 березня  разом із вихованцями Великобірківського БТШ ми старалися відтворити в пам’яті події, які відбувалися 5 років тому в акваторії оз. Донузлав під час захоплення Криму російськими окупантами. Діти переглянули інформацію про нашого славного земляка Юрія Федаша, який став відомим на весь світ завдяки героїчним діям як командир корабля – морського тральщика «Черкаси», екіпаж якого, беручи приклад із свого командира, зробив усе можливе у протидії російському агресору в кримських водах України у березні 2014 року. 
Для присутніх було продемонстровано фільм "Вірні серед зради", який відзняв телеканал ZIK про команду тральщика “Черкаси”, де представив події лютого-березня 2014 року зі спогадів очевидців - екіпажу тральщика "Черкаси", який до останнього не здавався та був вірним присязі.
А ще, наші юні художники на чолі із талановитою Зоряною Сидягою відтворили на папері морський тральщик "Черкаси". Отож, відтепер цей бойовий корабель буде захищати територіальні води в акваторії річки Гнізна у Великих Бірках!

     

Немає коментарів:

Дописати коментар