середа, 27 березня 2019 р.

Обласний семінар-практикум методистів закладів позашкільної освіти області та учителів трудового навчання м. Тернополя (част.ІІ)

Надзвичайно цікаво, креативно, творчо і неординарно було проведено практичну частину обласного семінару-практикуму методистів закладів позашкільної освіти області та учителів трудового навчання м. Тернополя, організованого Тернопільським обласним комунальним центром науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді на тему "Формування технологічної компетентності школярів засобами позашкільної освіти та трудового навчання (технологій) на базі Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу.
Учасники семінару познайомилися з діяльністю навчального закладу, зокрема спеціальністю "Дизайн", побували на майстер-класі з орігамі. А далі робота продовжилася в групах: декоративно-ужиткове мистецтво та технічна творчість.
Дуже змістовними секретами з гурткової діяльності поділилися кращі керівники гуртків науково-технічного напрямку. Зокрема Михайленко Ярослав поділився практичним досвідом з судномоделювання, Стефанюк Ярослав ознайомив з азами робототехніки та Ящук Віктор розкрив технологію виготовлення найпростіших літаючих моделей.
Безперечно така форма проведення семінарів-практикумі є містком для впровадження даних технологій у подальшій педагогічній роботі.




Немає коментарів:

Дописати коментар