вівторок, 24 вересня 2019 р.

Відкриття БТШівського сезону "Країна БТШанія"

                                   
24 вересня, відбулося відкриття БТШівського сезону. Наші наймолодші вихованці мали змогу побувати у чарівній «Країні БТШанії». Ведучі свята, Жук Юлія та Матлах Божена, ознайомили дітей із різними станціями, де вони мали змогу довідатися про діяльність гуртків. Так, туристів зустріла смуга перешкод, яку всі з легкістю подолали. Відвідавши станцію технічну, за допомогою загадок, гуртківці розширили свої знання в області техніки. На станції паперопластики нас зустріло сумне сонечко, але дітки зуміли його розвеселити, прикрасивши промінчиками. А мистецька станція приготувала веселий музичний флешмоб.
Гуртківці привітала директор закладу Кульчицька Марія Іванівна, а також із звертанням виступила голова Ради гуртківців БТШ Жук Христина. Окрасою свята стали вокальні композиції у виконанні Кульматицької Вікторії та дуету у складі Жук Христини та Кульматицької Вікторії. Вихованці танцювального гуртка виконали танець «Гопачок».
По закінченні свята наші гуртківці отримали невеличкі подаруночки - медальки.
Отож, ще раз вітаємо наших вихованців у чарівній країні БТШанії, яка відкрила двері у світ творчості, фантазії, таланту!

Немає коментарів:

Дописати коментар