четвер, 21 листопада 2019 р.

Відзначення Дня Гідності та Свободи

21 листопада  в Україні відзначають День Гідності та Свободи, який ознаменував початок двох найбільших революцій періоду незалежності – Помаранчевої революції 2004 року та Революції гідності 2013 року.
Цього дня, 21 листопада, вшановується патріотизм і мужність громадян, які восени 2013 та взимку 2014 року захистили національні інтереси української держави та її європейський вибір. 21 листопада 2013 року громадяни України вийшли на київський Майдан Незалежності на знак протесту проти відмови підписати Угоду про асоціацію між Україною та ЄС. У ніч із 29 на 30 листопада активістів жорстоко розігнали правоохоронці, що перетворило мирний Євромайдан на Революцію Гідності.
В Будинку творчості школяра для гуртківців різних напрямків було проведено сторітейлінг «Зима, що нас змінила». Після цього дітям було представлено відеоролик «Слава і мир Україні». ( https://www.youtube.com/watch?v=RuEAEVTOtA0 ). В ньому художник, використовуючи метод пісочної анімації розповідає про події, які відбувалися в листопаді 2013 року, про їх передумови та наслідки. На завершення, гуртківці провели флешмоб «День Гідності й свободи». Висловлюємо подяку родині Кузяк з Великих Бірок за подарунок – прапор України, який привезено з майдану, де відбувалася Революція Гідності.

Немає коментарів:

Дописати коментар