субота, 14 грудня 2019 р.

Книга Добра в Угорщині!

Незабутні враження, чудові емоції, новорічно-різдвяний настрій, нові знайомства з дивовижними людьми та безцінний досвід привезла із неймовірної подорожі в Угорщину наша посланець миру і добра, переможець ІІ етапу міжнародного соціального проекту "Книга Добра" Злонкевич Юстина!
ЇЇ подорож, в складі делегації дітей із різних куточків України тривала з 9 по 13 грудня. Юстинка побувала у найпривабливіших місцинах Угорщини.
9 грудня в Ужгороді дітей гостинно зустрів Генеральний консул Угорщини Йожеф Бугайло. Він побажав учасникам щасливої дороги.


10 грудня у палаці Естерхазі юних послів гостинно зустріли герцог Антал та герцогиня Світлана Естерхазі. Герцога особисто провів екскурсію, розповів цікаві моменти із свого життя та своїх предків. В Палаці протягом 30 років жив і творив відомий композитор Йозеф Гайден. А далі діти відвідали чарівний Відень, поринули в атмосферу новорічних ярмарків та неймовірної архітектури.
11 грудня діти побували у найкращому в світі парламенті, який нагадує радше Королівський Палац, а не адмінбудівлю. Представниця української національної меншини в парламенті Угорщини Бриґітта Суперак та державний секретар Міклош Шолтес зустрівся із маленькими послами добра і миру з різних куточків України в рамках міжнародного соціального проекту "Книга Добра". Міклош Шолтес провів для діток екскурсію угорським парламентом, а згодом поспілкувався із ними в залі засідань.
Екскурсія Будапештом, підйом на Рибацький бастіон, звідки неймовірні краєвиди: Будапешт як на долоні. Безперечно, що це Океан позитивних емоцій та щирих посмішок ! 


Та головною місією делегації дітей з України стала передача унікального примірника "Книга добра" в Президентську бібліотеку Угорщини в залі прийомів Президентського палацу 12 грудня 2019р.
Завершилася подорож гостинною зустріччю державного самоврядування українців в Угорщині.


В такі моменти розумієш, що ДОБРО обовязково переможе. Щирі та добрі серця організаторів запалили у серцях дітей вогник доброти і любові. Напередодні свого Дня народження, яке Юстинка святкує у День святого Миколая це неймовірний подарунок, який закарбується у її серці назавжди.
Щиро дякуємо команді "Книги добра" за неймовірну казку для наших дітей!!!!! Творімо Добро разом!!!!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар