четвер, 16 січня 2020 р.

Робота з вторинним матеріалом

В рамках проведення Інженерного тижня юні дослідники шукали відповіді на питання: Які є способи використання предметів не за їх призначенням, а саме: газети, шпажки, сірникової коробки, коробки із зубної пасти, пластикових корків, паперових циліндричних втулок, пластикових стаканів? Що можна зробити з вторинного матеріалу своїми руками? Чи залежить якість виробів від матеріалу, з якого виготовляється? Чи має значення естетичний вигляд виробів?
Попри масу запитань та досить непередбачуваних відповідей, робота юних конструкторів кипіла і творчість вирувала. Майбутнім інженерам вдалося сконструювати міксер, літаки, машинки, парашут, будинок, інтер'єр кімнати, рамку, палатку.
Домашнім завданням для вихованців стало знайомство із більше як 50 способами використання звичайних прищіпок, які наглядно продемонстровані за посиланням http://www.samotuzhky.com.ua/45445…
Здається, що така звична для усіх річ як прищіпка може використовуватися тільки для сушіння одягу. Але ж ні! Вигадливі та творчі люди знайшли ще кілька способів як можна використати таку побутову річ. Отож, творчості та вдосконаленню немає меж!

Немає коментарів:

Дописати коментар