пʼятницю, 14 жовтня 2016 р.

Чемпіонат України зі спортивного туризму -2016

Чемпіонат України зі спортивного туризму -2016
(спортивний туристський пішохідний похід)
З 1 по 12 жовтня 2016 року територією Івано-Франківської області проводився Чемпіонат України серед дорослих із спортивних туристських походів. Складний спортивний похід ІІІ категорії складності проходив по Українських Карпатах (район Західних та Центральних Горганів). 
В цих престижних змаганнях приймала участь збірна команда Тернопільської області, яка в повному складі сформована із гуртківців, випускників та керівників гуртків Великобірківського БТШ, а саме Серба Тарас , Радецька Юлія, Демчук Андрiй, Висоцький Олег,Бутковський Дмитро та Клачинський Олег.
Команди змагались на дистанціях V-го класу складності «Маршрут» («Крос-похід» протяжність 193 км) та дистанції «Смуга перешкод». До фінішу змагань зуміли дійти тільки шість команд, далась взнаки холодна погода, складність маршруту походу та етапів дистанції «Смуги перешкод».
Цьогорічний виступ нашої команди був одним із найуспішніших за останні 10 років, ми стали бронзовими призерами на дистанції «Смуга перешкод» та вибороли ТРЕТЄ загальнокомандна місце в Чемпіонаті України
Всі учасники нашої команди виконали норматив «Кандидат в майстри спорту України» зі спортивного туризму.
Вітаємо з перемогою!

Немає коментарів:

Дописати коментар