четвер, 27 жовтня 2016 р.

Подорож у світ професій

Для вихованців гуртка «ПТМ» відбулась захоплива ПОДОРОЖ У СВІТ ПРОФЕСІЙ. Мине кілька років, і кожен із гуртківців повинен буде вибрати свій шлях у величезному дорослому світі. Це означає, насамперед, вибір професії. Що більше професій дітям знайомі, то ширша можливість вибору, а отже, — і більше шансів знайти і вивчити ту професію, у якій саме кожен з них стане віртуозом, досягне успіху, зможе виявити свою особистість. 
Наша гра допомогла зрозуміти, наскільки точно вихованці уявляють світ професій, а також дала нагоду перевірити себе у розв’язанні інтелектуальних завдань, застосувати свої знання на практиці, адже діти змогли побувати в «АВТОПАРКУ», «БУДІВЕЛЬНОМУ ЦЕХУ», «ШВЕЙНОМУ ЦЕХУ», та найсмачнішому «КОНДИТЕРСЬКОМУ ЦЕХУ».
За проявлену активність, творчі успіхи і продуктивну інтелектуальну роботу учасники команд «Супер-пілоти» та «Журналісти» нагороджені грамотами .
А ще сьогодні відбулась презентація доручень вихованців у гуртку, адже дорослі працюють відповідно до обраної професії, а діти із шкільної лави повинні вчитися виконувати покладені на них обов’язки.
Отож, бажаю своїм гуртківцям : БУДЬТЕ ЗІБРАНИМИ, ЦІЛЕСПРЯМОВАНИМИ, НАПОЛЕГЛИВИМИ Й УПЕВНЕНИМИ В СОБІ. ЩАСТИ ВАМ!

Немає коментарів:

Дописати коментар