четвер, 1 грудня 2016 р.

Проект «Книга звитяги та пам’яті героїв Євромайдану та АТО»

З метою утвердження в свідомості й почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого та сучасного України, учнівські колективи Тернопільського району з 2014 року проводили активну роботу по реалізації краєзнавчо-пошукового проекту «Книга звитяги та пам’яті героїв Євромайдану та АТО». В рамках цього проекту учні проводили зустрічі із своїми односельчанами, які брали активну участь у даних подіях, записували їхні спогади, а також збирали фото, відео інформацію, публікації з газет, щоб як найбільше дізнатися про наших МУЖНІХ ГЕРОЇВ.
Саме сьогодні, 1 грудня, лідери учнівських колективів мали можливість представити мультимедійну презентацію за підсумками реалізації ІІ етапу проекту, а також виставку матеріалів, зібраних учнівським самоврядуванням навчальних закладів під час проведення краєзнавчо-пошукової роботи та виконання завдань даного проекту.
Вся інформація про наших героїв буде узагальнена і систематизована у «КНИГУ ЗВИТЯГИ ГЕРОЇВ ЄВРОМАЙДАНУ ТА АТО ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ».
В кожному виступі звучали слова надії і сподівання на те, що нам більше не доведеться дописувати нові прізвища бійців АТО і нарешті наступить довгоочікуваний МИР, тому лідери закликають всіх, від кого залежить доля припинення військових дій : «ДІТИ ПРОТИ ВІЙНИ»

Немає коментарів:

Дописати коментар