вівторок, 13 грудня 2016 р.

Замість ялинки - зимовий букет

Зимовий букет - найкращий новорічний подарунок рідним і друзям. Він створює особливий настрій, коли за вікнами вирує заметіль, а все навкруги під сніговою ковдрою. Зимовий букет - це екологічно, зручно, сучасно, красиво.
У ставленні до новорічної ялинки, як у краплі води відтворюється наше ставлення до природи взагалі. Зустріч Нового року пов’язана в нашому житті із зеленою красунею-ялинкою, прикрашеною новорічними іграшками. Ми до неї звикли і рідко замислюємося над тим, у що обходиться природі наше бажання прикрасити живим деревом свою квартиру. І як гірко буває бачити, що вже в перших числах січня стрункі деревця викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох.
Задля захисту зелених лісових ялинок, в Україні щороку проводиться виставка-конкурс «Замість ялинки – зимовий букет».
13 грудня в приміщенні Великобірківського БТШ проведено районний етап цього конкурсу, на який було подано понад 50 виробів із 20 шкіл району та 2 позашкільних закладів у трьох номінаціях: «Новорічна композиція «Зимова казка», «Галицькі сувеніри, різдвяна атрибутика», «Дідух-різдвяний дух».
Роботи, подані на конкурс, відзначаються оригінальністю, майстерністю виконання, високим художньо-естетичним рівнем, саме тому вироби гуртківців серед призерів районної виставки.
Кожна дитина, яка взяла участь у районному етапі виставки – конкурсу буде відзначена грамотами відділу освіти. Кожний з них – талант. Кожний – людина зі смаком. Кожний вартий поваги і схвалення. Не менше за них варті схвалення і педагоги, які допомагали у підготовці виробів до виставки - конкурсу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар