вівторок, 27 грудня 2016 р.

Презентація проекту “Книга звитяги Євромайдану та АТО”

27 грудня 2016 року представники обласної учнівської асоціації «Авангард» презентували “Книгу звитяги Євромайдану та АТО” на засіданні колегії управління освіти і науки облдержадміністрації.
В Тернопільській області учнівським самоврядуванням реалізовано проект «Книга звитяги Євромайдану та АТО», ідея якого зародилась у лютому 2014-ого року, після кривавих розстрілів беззбройних громадян на Майдані Незалежності в Києві за сприяння Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти.
На Майдані народилася нова українська нація: вільна, високоідейна, готова стояти до кінця, і, навіть, віддати життя у святій боротьбі за достойне майбутнє рідної землі. Серед мільйонів героїв-майданівців – сотні наших земляків. Представники обласної учнівської асоціації «Авангард» були переконані, що кожен євромайданівець – це окрема яскрава доля, що заслуговує на увагу, тому зібрали свідчення учасників Майдану, розповіді друзів та родичів загиблих героїв Небесної сотні».
Результати реалізації І-ого етапу проекту представили у квітні 2015 року.
ІІ-й етап реалізації проекту передбачав акції на підтримку воїнів АТО, збір та фіксацію їхніх спогадів. Підсумок реалізації ІІ-ого етапу проекту відбувся 21 грудня 2016 року. Лідери обласної учнівської асоціації «Авангард» представили «Книгу звитяги Євромайдану та АТО.
22 грудня 2016 року «Книгу звитяги Євромайдану та АТО» було презентовано на засіданні Тернопільської обласної ради, де з нею ознайомилися голови Тернопільської облдержадміністрації, Тернопільської обласної ради, депутати та всі охочі.
Очільники області Степан Барна Віктор Овчарук запропонували оформити і відредагувати дослідження, підготувавши його до видання.


Немає коментарів:

Дописати коментар