четвер, 1 грудня 2016 р.

Збір лідерів учнівського самоврядування

1 грудня на базі Великобірківського будинку творчості школяра відбувся збір лідерів учнівського самоврядування та педагогів-організаторів шкіл району в рамках «Школи управлінської майстерності» на тему «Роль і місце проектів у розвитку життєвої компетентності школяра», присвячений 25-річчю проведення Всеукраїнського референдуму, за результатами якого понад 90% громадян висловились за незалежність України і саме після цієї події нашу країну почали офіційно визнавати країни світу.
Культорганізатор Капелусь О.Б. підготувала інфографіку "25 років незалежності, тисячоліття державності", що ілюструє тисячолітній спадок від часів русі, козаччини та УНР.
Лідери учнівського самоврядування представили звіт за підсумками реалізації ІІ етапу краєзнавчо-пошукового проекту «Книга звитяги та пам’яті героїв Євромайдану та АТО», а також взяли участь у флеш-мобі «Діти проти війни».
Про роль журналістики в здобутті правдивої інформації лідери району мали змогу почути від редактора Тернопільської районної радіокомпанії "Джерело" – Галини Юрси. А також, Галина Миронівна вручила нагороду переможцю районного конкурсу журналістики Антимису Богдану, учню 9 класу Острівської ЗОШ І-ІІІ ст. за роботу на тему «Що впливає на формування мовної культури людини?
Так як засідання проходило ще й і в Міжнародний день порозуміння з ВІЛ-інфікованими, учасники зібрання мали прикріплені червоні стрічки-символи солідарності з ВІЛ-позитивними людьми і хворими на СНІД і взяли участь в акції «Молодь проти СНІДу»

Немає коментарів:

Дописати коментар