вівторок, 21 березня 2017 р.

Зустрічаймо перелітніх птахів

Весняне сонечко зігріває землю. А в небі кричать зграї птахів, які повертаються з далеких країн. Вони перезимували в теплих краях та поспішають на Батьківщину, до нас.
Вихованці Великобірківського БТШ сьогодні з особливою радістю зустрічали перелітних птахів і робили це у захоплюючій формі квест-гри. Діти прослухали спів пташок, відгадували загадки, дізнавалися нове про птахів та ділилися власними спостереженнями за ними. А от на станціях гри на них чекали завдання від пташок.
На станції "Лебединій" - намалювати лебедя за підказками графічного диктанту. На станції "Журавлиній" - пограти у пташине лото. На станції "Солов'їній" - скласти пташині пазли. На "Шпачиній" - розгадати пташині кросворди. На станції "Лелечій" розгадували анаграми. На станції "Жайворонків" - шукали загублені слова. На завершальній станції "Ластівок" - виготовляли паперові ластівочки, які прикрасили наш кущ форзиції.
А от фішками-пташками, отриманими за виконані завдання, гуртківці прикрасили БТШівське весняне дерево. Отож в нашому закладі, дякуючи старанням гуртківців, уже поселилися перелітні птахи.

Немає коментарів:

Дописати коментар