понеділок, 15 травня 2017 р.

Підсумкове засідання "Ради старшокласників"

12 травня на базі Великобірківського будинку творчості школяра відбулося підсумкове засідання Ради старшокласників Тернопільського району «Діти сучасності» на тему «Демократія і суспільство. Співпраця з громадськими організаціями»
Голови учнівського самоврядування прозвітували про роботу шкільних колективів в 2016-2017 навчальному році, підвели підсумки на рівні району, взяли до уваги ідеї, що були впроваджені на рівні області та вирішили провести фото-квест випускників шкіл у кінці травня.
Куратор Ради старшокласників, Урманець Ольга Дмитрівна звернула увагу на формування у школярів демократичних цінностей та активної громадянської позиції через проектну діяльність, зокрема реалізацію учнівським самоврядуванням таких проектів: «Правовиховний рух «Конституція і я», «Знай наших», «Громадські ініціативи», «Непоборні», «Квіти Матерям захисників України».
Керівник проекту «Знай наших» у позашкільному закладі Злонкевич Соломія Віталіївна розказала про перші напрацювання у цьому напрямку і презентувала міжнародний соціальний проект «Книга добра».
Ініціювала залучення учнівської молоді до екологічної акції «Папероїд врятує світ» керівник еколого-натуралістичних гуртків Потурай Наталя Володимирівна.
Директор Великобірківського БТШ Кульчицька М.І., від імені відділу освіти Тернопільської РДА подякувала за плідну роботу учнівським колективам і побажала в майбутньому процвітання і розвитку, втілення в життя креативних ідей, практикуючи відповідальне лідерство на благо України, змінюючи на краще навколишній світ.



Немає коментарів:

Дописати коментар