вівторок, 23 травня 2017 р.

Прощальне рандеву

23 травня Великобірківського БТШ скликав всіх своїх друзів на надзвичайне свято, особливе і неповторне для випускників 2017 року – на ПРОЩАЛЬНЕ РАНДЕВУ СЕЗОНУ !
Вечір був насичений вітаннями, пісенними та танцювальними подарунками, незабутніми спогадами, приємними несподіванками та сюрпризами.
Родзинкою заходу стала участь випускників у невеличкій грі розважально-пізнавального характеру, яка дала можливість їм згадати безтурботне БТШівське життя; перевірити востаннє їхні здібності, уміння, навики, ерудицію, кмітливість; проявити любов і повагу до традицій та звичаїв позашкільного закладу.
За традицією, кульмінаційним моментом стало нагородження кращих випускників за активну участь у житті БТШ, а найкращих із них відзначити барвінковими вінками, вручивши посвідчення, про те, що їхні імена вписані в „Книзі незабутніх” з повним переліком їхніх заслуг, успіхів і перемог під час навчання у різних гуртках позашкільного закладу.
Кожна людина, занесена у цю книгу – вічна і незабутня для нашого БТШ і запам’ятається як найкращий, найвідданіший друг та помічник.

 

               

Немає коментарів:

Дописати коментар