пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Книга добра

ВИХОВАНЦІ ВЕЛИКОБІРКІВСЬКОГО БУДИНКУ ТВОРЧОСТІ ШКОЛЯРА .АКТИВНО БЕРУТЬ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ СОЦІАЛЬНОМУ ПРОЕКТІ «КНИГА ДОБРА»
12 травня учасники проекту презентували свою діяльність перед лідерами та кураторами учнівського самоврядування освітніх закладів Тернопільського району. 
Зокрема куратор проекту «Знай наших» в позашкільному закладі Злонкевич Соломія Віталіївна розказала про активну громадську діяльність нашого земляка, та одного із організаторів міжнародного соціального проекту «Книга добра», а сьогодні жителя м. Талліна (Естонія) Anatoli Ljutjuk. Адже, саме від нього ми дізналися про проект і почали впроваджувати його серед наших вихованців.
Учасники районного засідання переглянули відео презентації І та ІІ етапів «КНИГИ ДОБРА», почули з уст переможниці І етапу проекту «Істрію добра» №27 Гайдукевич Юлії, а також мали можливість самі прочитати одну із 100 історій.
Злонкевич Юстина, Гайдукевич Валентина, Миколаїшин Тетяна та Боєчко Лінда представили свої малюнки до добрих історій, які найближчим часом будуть відправлені до Редакційної ради.
Цікаво те, що дівчата підтримують малюнками історію добра № 27, адже всі вони були учасниками дійства, яке там описане і дуже сподіваються, що їхня історія потрапить у КНИГУ ДОБРА, а всі вони разом із своєю колегою поїдуть на відпочинок в Угорщину.
А ще, історії про добро потраплять в кожну школу Тернопільського району, щоб залучити якомога більше учнівської молоді до добрих справ, хороших вчинків, благочинної діяльності і дати поштовх проявити себе в даному проекті.
Ми переконані «Добро добром повертається»

Немає коментарів:

Дописати коментар