середу, 1 листопада 2017 р.

Захоплюючий майстер-клас в ТОКЦНТТШУМ

Осінні канікули продовжуються!!! - а це означає, що цей час можна використати з користю. 
Тому, сьогодні гуртківці Великобірківського БТШ вирушили пізнавати нові технології та напрямки у науково-технічній творчості.
У Тернопільському обласному комунальному центрі науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді нам радо провели чудові майстер-класи з виготовлення повітряних зміїв та дитячої анімації. 


Діти із задоволенням засвоювали секрети мультиплікації , втілюючи свої фантазії на гуртку дитячої анімації «Руда миша» під керівництвом Олени Анатоліївни Мудрої. Власноруч зроблені кадри майбутнього мультика, який ми незабаром зможемо побачити – це своєрідна посвята в молоді аніматори, а, можливо, для когось це стало першою сходинкою до втілення своїх ідей і фантазій в майбутньому у галузі кіномистецтва.
 
Незабутні враження, у гуртківців залишилися також і від власноруч зроблених найпростіших літальний апаратів. Керівник гуртка повітряних зміїв Мельник Мар’яна Анатоліївна розказала про правила і послідовність конструювання та запуску яскравих повітряних моделей.
Радості не було меж, адже модель, яка зроблена твоїми руками, і вона летить — це неповторно.


Така співпраця закладів позашкільної освіти дуже корисна, і сприяє впровадженню STEM- освіти та вивченню досвіду роботи різноманітних гуртків науково-технічної творчості!


Немає коментарів:

Дописати коментар