четвер, 30 листопада 2017 р.

Засідання організаційного комітету

30 листопада Урманець О.Д. як куратор учнівського самоврядування в районі та Соколова Юліта як голова Ради старшокласників "Діти сучасності" взяли участь в засіданні організаційного комітету з числа керівників управлінь, відділлів, служб РДА, які визначені відповідальними за організацію та проведення Дня Святого Миколая та новорічних і Різдвяних свят для дітей у Тернопільському районі, яку провів голова районної державної адміністрації Олександр Похилий
В засіданні взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Андрій Колісник, керівник апарату районної державної адміністрації Олеся Гоцманова, голова районної ради Андрій Галайко.
На засіданні члени оргкомітету внесли свої пропозиції до плану заходів та обговорили всі проблемні організаційні питання. Зокрема, було запропоновано провести районне свято Миколая - 18 грудня у приміщенні торговельно-розважального центру «Подоляни». Обговорено сценарій розважальної програми.
За рахунок державного бюджету до Дня Святого Миколая, Новорічних і Різдвяних свят буде виділено кошти для придбання новорічних і різдвяних подарунків для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з прийомних сімей та будинків сімейного типу, дітей-інвалідів, дітей, які перебувають в складних життєвих умовах, дітей учасників АТО, дітей-переселенців з АТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар