вівторок, 21 листопада 2017 р.

День Гідності і Свободи

День Гідності і Свободи відзначається щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої (2004р.) і Революції Гідності (2013р.). Революція Гідності змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною – ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв Небесної Сотні та Воїнів АТО, кожен з яких віддав за своїпереконання найвищу ціну - власне життя
.
Ці події стали надзвичайно важливим іспитом для України, адже українці продемонстрували свою європейськість, гідність, прагнення до свободи. Революція відбулась не лише в політичному житті країни, а у нас самих, у нашій свідомості. 


Адже, Україна – це територія Гідності та Свободи.
Вихованці гуртка «Історичне краєзнавство» підготували презентацію «Україна Гідна Свободи», та розповіли про доленосні події Майдану. Також підготували експозицію фотовиставки «Герої майдану». По закінченні заходу відбувся флеш – моб «День Гідності і Свободи – крок у Європу».
Дякуємо Героям Майдану, Героям Небесної Cотні! ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ! За те, що не пошкодували життя заради нас з вами! Заради нашого майбутнього! Спасибі всім, хто відстояв майдан, за яскравий приклад мужності, сили духу, чесності і патріотизму.




Немає коментарів:

Дописати коментар