четвер, 24 травня 2018 р.

Прощальне рандеву сезону

                                      

24 травня Великобірківський БТШ скликав всіх своїх друзів на надзвичайне свято, особливе і неповторне для випускників 2018 року – на ПРОЩАЛЬНЕ РАНДЕВУ СЕЗОНУ !
Адже, будинок творчості – це одна з ланок, крізь яку непомітно проминули роки дитинства. Це завжди незабутні зустрічі в походах, під час занять, на змаганнях та конкурсах, тренуючись, навчаючись, працюючи, творячи і тим самим примножуючи свої успіхи та БТШ на рівні області і навіть країни. 
У нашому БТШівському веселковому житті нараховується сім основних кольорів. Кожен колір має власну символіку, властивості і магічну силу. Тому, щоб поринути ще раз у світ дитинства, згадати цю безтурботну різнобарвну палітру кольорів, для випускників позашкільного закладу було проведено конкурсно-розважальну програму «Веселковий дивограй», під час якої колишнім гуртківцям потрібно було утворити цілу гамму кольорів квіточки, виконуючи певні завдання.
За традицією, кульмінаційним моментом стало вручення сувенірів-емблем, нагородження кращих випускників за активну участь у житті БТШ, а найкращих із них відзначити барвінковими вінками, вручивши посвідчення, про те, що їхні імена вписані в „Книзі незабутніх” з повним переліком їхніх заслуг, успіхів і перемог під час навчання у різних гуртках позашкільного закладу.

   

Немає коментарів:

Дописати коментар