пʼятницю, 11 травня 2018 р.

Творчий звіт керівників гуртків

За сприяння Софії Русової у 1918 році в Україні були створені перші центри позашкільної творчої діяльності школярів: численні клуби, дитячі майданчики, комуни, майстерні, різноманітні секції за змістом роботи. Ці організації стали прототипом сучасних закладів позашкільної освіти.
Саме з нагоди 100-річчя позашкільної освіти та позакласної роботи в Україні, з метою підтримки творчих здібностей дітей і розвитку системи позашкільної освіти в районі відділом освіти було ініційовано проведення ПЕРШОГО ТВОРЧОГО ЗВІТУ КЕРІВНИКІВ ГУРТКІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ТА ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ, який відбувся 11 травня 2018 року у приміщенні районного будинку культури.
Хореографічні та вокальні колективи, солісти-вокалісти, демонстрували свої таланти та приємно вражали чисельну публіку.
Вихованці гуртків образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, дизайну та технічної творчості представили чудову виставку кращих виробів, виготовлених на заняттях впродовж навчального року.
Крім того, про гурткову діяльність, успіхи та надбання у різних видах художньо-естетичного мистецтва, науково-технічної творчості, еколого-натуралістичного напряму, спортивної майстерності, туристсько-краєзнавчої роботи, військово-патріотичного виховання, педагоги продемонстрували під час показу презентацій.



Немає коментарів:

Дописати коментар