вівторок, 22 травня 2018 р.

Заняття-звіт "Світ моїх захоплень"


                                     
22 травня на гуртку "Паперопластика" відбулося заняття-звіт (конкурсна програма) «Світ моїх захоплень», на якому наймолодші гуртківці мали можливість показати чого вони навчилися впродовж навчального року.
У гості на заняття завітала сама королева Паперопластика, батьки, бабусі, братики та сестрички гуртківців.
Учасників було поділено на три команди: "Квілінг", "Орігамі", "Витинанка".
На занятті діти давали відповіді на тестові запитання, розв’язували тематичний кросворд, а також приймали участь разом із своїми рідними у різних конкурсах, а саме: «Доповни аплікацію потрібними елементами», «Відтвори фігуру», «Склади пазл», «Доповни казку», «Усе на своїх місцях».
Цікавою та веселою була хвилинка-цікавинка, де вихованці гуртка погралися в рухливу гру «Донеси повітряну кульку».
Королева Паперопластики провела з гуртківцями гру «Так чи ні», в якій діти та гості заняття мали можливість перевірити своє логічне мислення та уважність.
Кожен гуртківець розповів віршик про свій гурток та про те, що він у ньому навчився робити, а також прикрасили плаття королеви паперовими пелюсточками з різнобарвними саморобками у різних техніках, одягли корону.
За свої старання на занятті, проявленні знання та практичні вміння впродовж навчального року, гуртківці були нагородженні медалями. В свою чергу королева Паперопластики підготувала для кожного солодкий сюрприз. Не залишились поза увагою гості заняття, які відшукавши щасливий білет, отримали від королеви солодощі.
Заняття-звіт пройшло вдало та з позитивними емоціями як для дітей так і для гостей.
Бажаю усім і надалі розвивати свої творчі здібності та розкривати свої таланти!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар